20120918

onneks ei oo kurjuutta kummempaa

Voi tsiisus mikä päivitystauko. Nytkin on tiedossa niin sekalaista ja tylsää settiä, että ihan hävettää.
Mun elämä on ollut niin kiireistä, sekavaa ja ahdistavaa lähiaikoina, etten oo edes tahtonut koskea koko blogiin. Pakko koittaa saada jotain hyödyllistäkin lähipäivinä tänne.

Muutin tosiaan mun omaan uuteen kotiin tossa parisen viikkoa sitten, ja sitä ennen tein katoamistempun viikoksi mökille. Laatuaikaa faijan ja isoveljen kanssa syöden ja kalastellen. Teki ihan hyvää.
Muuton jälkeen aika onkin mennyt asioita hoidellessa sekä tietty humalassa ja krapulassa.
Duunikin alkoi sitten vihdoin ja viimein tossa viime viikolla. Ainakin näin alkuun tuntuu koko homma tosi ikävältä, mutta pitää toivoa että tää tästä tasottuis. Onhan se kuitenki vaikeeta palata töihin parin kuukauden loman jälkeen, saatika ettei näitä hommia oo tehnyt vuoteen. Kaiken lisäksi oon ollut nyt yli viikon jossain ihme tappo-flunssassa, joten sekin pistää väsyttämään.

Mutta. Oon saanut jotain ihan kivoja ja hyödyllisiäkin juttuja aikaiseksi. Oon tutustunut uusiin ihmisiin ja tehnyt jotain selvinkin päin. Oon käynyt rullaamassa, suvilahdessa pelaamassa trivial pursuitia, tuhlaamassa vikoja rahoja sisustuskrääsään, käynyt mutsin kanssa katsomassa ilotulituksia ja sellaista. Eilen kävin Peten mukana shoppailemassakin sille housut ja hupparin. Tosin ilta päättyi pariin bisseen, joten se nyt ei ihan selväpäinen ilta ollut kuitenkaan. Nyt ois sit vaan tarkotus keksiä vielä enemmän tekemistä selvinkin päin.

Kuvattua ei oo tullut kyllä mitenkään hirveesti. Tekis mieli pistää taas joku kuvaussessio pystyyn, tai ainakin kehitellä jotain kuvia. Laitan tähän nyt kuitenkin randomisti vaan kuvia näiltä viime viikoilta.










jesse


mäkin päädyin sit ostaa itelleni varustelekasta maastotakin. taino, ostin kaks. taino, äiti osti.



Syksyki on tullu. Se jos mikä pistää masentamaan. Varsinkin jos vaan sataa ja tuulee. Tänään päivällä nyt oli ihan kiva ilma, kun ei tuullutkaan niin helvetisti. Aurinko paistoi ja oli yllättävän lämminki. Hoitelinkin vähän asioita vapaapäivän kunniaksi ja illalla kävin spora-ajelemassa Jessen kanssa tappaen aikaa. Nyt illaksi sit karkasinkin porukoille syömään, koska en jaksanut tehdä taaskaan ruokaa ja oon vielä aivan perse auki. Huomenna onkin sit taas työpäivä, ja saa painaa taas niska limassa duunia sunnuntaihin saakka.

vitun kova.

No comments:

Post a Comment

tell me