20121204

nukun liikaa, silti vituttaa herätä

huoaaah. mun päivät on niin turhia. viimeiset pari-kolme kuukautta mennyt vaan samaa rataa koko ajan, päivät sekoittuu toisiinsa kun ne on kaikki ihan samanlaisia. en oo tehnyt oikeastaan mitään, maannut himassa ja käyny kalliossa dokaamassa. jannin kanssa käytiin kuvaamassa, mutta ei saatukaan kuvattua niitä valmistujaiskuvia kun meillä ei ollut ilmapalloja (....) joten sekin homma meni hetkeksi jäihin. sain kyllä toisenki kuvauskeikan valmistujaiskuviin, mutsin kaverin tytär valmistuu ja saan kuvata sen kuvat. ihan jees.



löysin uffilta takin hintaan 2e









noh, meikä jatkaa elämää ja kattoo kun ois taas jotain päiviteltävää.

4 comments:

  1. Anonymous4/12/12

    mulki on sekottunu päivät toisiinsa viimiset 3kk. Oikeestaa heti siit lähtien ku duunit loppu. Työkkärissäki sanoin et masentaa olla himas tekemät mitää, mut sit ei kuitenkaa saa aikaseks mitää vaik haluis. Sitä vaa on himas ja ahistuu lisää. Ja sit ku on mahollisuus saada autokyyti ni käyn moikkaamas ain Joonasta, mikä seki välil rasittaa olotilaa.. Mu kaipa se alkaa si vähä helpottaa ku pääsen tammikuus Kiinaan (:

    ReplyDelete
  2. moi Ersikka! mä voin tulla sulle malliks, jos otat näin kivoi kuvii ku Jabusta! tarjoon bisset. tosin must pitää eka tulla laiha ja nätti ni ehk joskus vuoden päästä... heh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuu ihmeessä ! ja paskat pitää mitään olla, oot jo nyt kaunis ja ihana, etkä mikään läski :3

      Delete
  3. se ois kivaaa! katotaa joku kaunis päivä. menee kyl tonne helmikuun lopulle ku oon nii vitun kiireinen HA HA! ja sit voin juoda kaljaakin nomnom! mut yytsitään! (=

    ReplyDelete

tell me