20140419

"vitun hyvä tyyppi se joka keksi sen kevään"

Oon ihan sairaan onnellinen, kun ulkona on lämmin, aurinko paistaa ja linnut laulaa. Bongailen kevään merkkejä jotenkin ihan maanisesti, hyvä etten alkanut itkemään kun näin ekan västäräkkini. 

Tosiaan, päivät on nyt töiden aloittamisen jälkeen rullaillut aikalailla samaan kaavaan. Pääsin siis kuvaus-/leikkausharjoittelijaksi ja kiire on. Arkisin oon siis töissä, ja viikonloppuisin lepään ja nään kavereita. On jotenkin koko ajan niin kiire, etten oo ees kameraa saanut pidettyä mukana. Pitäis ehkä löysätä vähän.

Päälle viikon päästä on koulujenkin pääsykokeet. Hain opiskelemaan liikkuvaa kuvaa ja valokuvausta. Liikkuva kuva olis se ensisijainen toive, mutta jotenkin lähiaikoina oon alkanut taas fiilistelemään tota valokuvausta myös ammattimielessä, että mitä jos... ? Valokuvaus on vaan alana ihan helvetisti vaikeampi. Joko pitää olla vaan vitun hyvä, tai pitää olla vitun hyvät suhteet. Toistaiseksi puuttuu molemmat.

Onneks on lomaa vielä kolme päivää. Tänään olisi tarkoitus käydä shoppailemassa uudet farkut (mulla ei ole enää yhtiäkään ehjiä, jotka mahtuisi jalkaan.... terv. +15kg) ja myöhemmin mennä ekoille puistokaljoille. Huomenna ois tarkoitus mennä kuvailemaan sekä napata lonkkari kainaloon ja käydä rullailemassa kevään ekat!

Noh, tässä parit kevät-fiilistelykuvat. Muutamat ensimmäiset on jo parin viikon takaa, jotka olin vaan yksinkertaisesti unohtanut. Loput onkin sitten eiliseltä, kun käytiin ensin puistossa juomassa kahvit, ja sen jälkeen Joonaksen parvekkeelta bongasin auringonlaskun ja kukat, joten oli pakko juosta sinne kameran kanssa.











eilen

















No comments:

Post a Comment

tell me