20130612

kreikka pt. I

Noniin, tässä ois nyt eka erä näitä kreikan kuvia. Niitä on niin vitusti, etten ees tiedä, mitä tänne blogin puolelle laittais ja mitä jaksan ylipäätänsä edes käsitellä...

Mut, lähdettiin siis isosiskon kanssa Pargaan, kun se bongas meille matkan sinne viikoks ihan sairaan halvalla (215e/henkilö). Matka oli pakettimatka, mut eipä toi nyt sinänsä edes haitannut, vaikka yleensä vältän pakettimatkoja viimeseen asti. Oli ihan kiva, et oli dösäkuljetukset kentältä hotellille jne. valmiina, niin ei tarvinnut stressailla mistään.



Parga itsessään oli tosi hieno paikka, pieni kaupunki/kylä jossa ei ollut mitenkään ihan liikaa turisteja. Olihan niitä toki, mut ei samalla tavalla mitä varmaan jossain Ateenassa ois. Maasto oli pelkkää mäkeä, ja voin sanoa että teki kyllä välillä tiukkaa tarpoa hotellille, joka sijaitsi hitonmoisen mäen laella.








 Heti ekana päivänä päätettiin, että kävellään "läheiselle hienommalle uimarannalle, johon on noin kolme kilometriä matkaa". Jepjep. Ensinnäkin matkaa oli vähintään 10km suunta, ja se oli puolet vitullista ylämäkeä ja puolet vitullista alamäkeä.
No ei siinä, olihan se ranta kyllä sitten sen käymisen arvoinen, ja sai tossa kivan rusketuksenkin kävellessä. Oliivipuu-metsä, jossa tarvottiin, oli tosi kaunis.










kiva maha hermanni



Katukissoja oli ihan hirveästi, ja mun teki mieli pelastaa ne kaikki ! Onneks suurimmalla osalla kissoista oli selvästi kyllä koti, kun ne oli suht. hyväkuntoisia. Mut voi niitä jotka oli sairaan laihoja ja pieniä ja surullisia. Kuvailinki kissoja sit koko loman...














Mutta jooooo myöhemmin lisää !

No comments:

Post a Comment

tell me