20130705

randomshieeet

Jaaha. Se on jo heinäkuu. Tuntuu, että kesä taas valuu vaan käsistä ja kaikkea, mitä on suunnitellut, ei ehi millään tekemään. No, ollaan tosiaan mökkeilty ja vietetty juhannusta kotkan saaristossa. Oon istunut puistoissa, pussikaljotellut ja hävittänyt mun kaikki kamani. Arvatkaa paljon vituttaa, kun tilasin just uuden puhelimen (samsung galaxy SII plus) ja se katosi heti ? Juuh...

Käytiin äitin kanssa helsinki-päivänä kiertelemässä, käytiin mm. eläintarhan huviloilla, jossa oli avoimet ovet. Ne oli aika makeita ! Käytiin myös kauppatorilla syömässä muikkuja, omnomnom...







Kävin taas kuvaamassa Sairas T:een, Köyhä-Jonnen, OD-kokemuksen ja SLS:n keikkaa kutosella KBK-bileissä ! Oli hyvä meno !







Ja sitten meidän parisuhde-mökkeilyltä muutama kuva... Tuli kuvattua ihan liian vähän, harmittaa. Oli kyl sairaan ihana viikonloppu !













Mutta jotain ilouutisia.... Sain vihdoin tilattua uuden cruiserin ! Jes ! Tänään sen pitäis toivottavasti tulla, odottelen jo innolla... Junkyardista lähti tilaukseen siis tälläinen:




Lauta on Eartship-merkkinen, pituutta laudalla on n. 79 senttimetriä ja renkaat on 51mm suuret. En osaa viel sanoa, pitääköhän hommata isommat renkaat, mutta sen näkee sitten ku sillä on rullaillut. 

Merkki on myöskin mulle entuudestaan tuntematon, mutta jaksan uskoa että tuo on mulle hyvä. Toivottavasti pääsis jo tänään rullaamaan !

No comments:

Post a Comment

tell me