20140912

nyt vituttaa

Juuh elikkäs. Syy koko blogin hiljaiseloon on se, että mun kamera varastettiin about kuukausi sitten. Oli oma virheeni, mutta olo on ollut ihan helvetin ahdistunut ja kamala. En oo pystynyt käsittelemään mitään rästissä olevia kuvia, enkä juuri lukemaan muiden blogeja kun vituttaa. Tuntuu samalta, kuin oma oikea käsi olisi hakattu irti. Kyseessä kuitenkin tärkein materia mitä omistan... Rikosilmoitus luonnollisesti tehty, mutta eipä siitä mitään apua ollut.

Oon selaillut huuto.netit ja keltaiset pörssit ja facebookin kirppiksiä toivoen, että se joku kusipää sitä yrittäisi jossain myydä, tuloksetta. Eli, jos satutte törmäämään jossain ilmoitukseen tms. jossa myydään Canonin 60d:tä ja sigman 30mm/f1.4 -linssiä, kyseessä on aika varmasti meikäläisen kamera. Varsinkaan, jos linssissä ei ole suojusta ja kameran mukana ei tule pakettia tai kuittia tai mitään.

Nyt pitäisi sitten keksiä jostain uusi. Käytettynä saisi saman rungon aika edullisesti, mutta ongelma on silti, että mistä hemmetistä pieraisen sen ~500 euroa ylimääräistä. Ja toki joku linssikin siihen pitäisi saada. Harkinnassa siis on myös osamaksulla uuden tilaaminen, mutta eipä näin työttömänä sekään houkuttele. Saatana!

Pahoittelen siis tätä jonkin aikaa kestävää taukoa blogista. Käykää vaikka instagrammissa sen sijaan.

No comments:

Post a Comment

tell me